Ukkometso

Haluatko viettää lomasi Korpijärven rannalla kauniissa maisemissa? Ukkometso lomamökki ihastuttaa metsähenkisellä teemallaan ja alkuperäisillä hirsiseinillään. Suuri lomamökki majoittaa 10 henkilöä ja se onkin loistava kohde koko perheen lomalle, ystäväporukan hauskanpidolle tai juhlien järjestämiseen. Ukkometso hirsihuvila on valmistunut vuonna 2010. Ukkometsossa majoitut pidemmänkin aikaa vaivattomasti, sillä huvilasta löydät kaiken tarvittavan rentouttavaan lomaan.

[smartslider3 slider=”2″]

Varustelu

Ulkotilat

Katettu terassi, jossa kaasugrilli
Patio
Kiinteä ulkogrilli
Savustuspönttö
Soutuvene
Piha on suurimmaksi osaksi nurmikkoa
Matala ja kova uimaranta, jossa laituri ja portaat

 

Sisätilat

Sähkövalaistus, lattialämmitys
Varaava takka
Vesijohto omasta kaivosta 
Pyykinpesukone
2 auton lämmityspaikkaa
TV, CD- ja DVD-soitin
Bluetooth-kaiutin
Puulämmitteinen sauna & heti valmis sähkösauna
3 suihkua, wc

Makuuhuoneet

Avoimella makuuparvella parisänky,
neljä yhden hengen sänkyä ja
oleskelutila (tv, dvd-soitin)
Päätasossa makuuhuone, jossa parisänky
Saatavissa myös lasten matkasänky
Alakerrassa yksityinen makuutila, jossa parisänky, oleskelutila ja uloskäynti patiolle


Keittiö

Sähköliesi ja -uuni
Jääkaappi
Mikroaaltouuni
Leivänpaahdin
Vedenkeitin
Astianpesukone
Syöttötuoli saatavissa
Ruoanlaittovälineet
Astioita runsaasti (riittävästi myös juhliin)

A - sesonki alk. 240 € / yö

Ajankohtina 1.6. - 31.8.2020 & 20.12.2020 - 15.1.2021.
Poikkeushinnat: joulun ja uudenvuoden viikot (20.12.2020 - 15.1.2021) ja juhannusviikot (14.6. - 28.6.2020).
Hinta sisältää alv 10%.
Lisätuotteet: Liinavaatteet ja pyyhkeet 13 € / hlö.
Loppusiivous 150 €.

B - sesonki alk. 180 € / yö

Ajankohtina 2.1. - 31.5.2020 & 1.9. - 20.12.2020.
Hinta sisältää alv 10%.
Lisätuotteet: Liinavaatteet ja pyyhkeet 13 € / hlö.
Loppusiivous 150 €.

Avaa alta varauskalenteri ja tee varaus. Täytä lomakkeeseen pyydetyt tiedot ja mahdolliset lisäselvitykset. Olemme teihin yhteydessä ja vahvistamme teille vielä erikseen varauksen. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Laskutamme varaukset ennakkoon sovitusti. Varauksilla on kahden viikon peruutusaika. Minimivuokrausaika 2 vuorokautta.

Huomioithan, että minimivuokrausaika on 2 vuorokautta. Emme hyväksy yhden yön varauksia.

Kalenteri latautuu…

Täytäthän kaikki pyydetyt kohdat. Laskutamme varaukset ennakkoon, ellei toisin ole sovittu. Vahvistamme varauksen erillisellä sähköpostilla ja pyydämme mahdolliset laskutustietonne. Toivotamme teidän lämpimästi tervetulleeksi!

  Ajo-ohjeet

  Ukkometso huvila sijaitsee Mikkelin Rahulassa, eli noin 15 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta 5-tien varrella. Pääset kohteeseen kätevästi 5-tietä pitkin.

  Vanhaa 5-tietä:
  Mikkelistä päin ajaessa, käänny vasemmalle Rahula Kuvaala kohdalta, Kuopion suunnilta ajaessa käännytään vastavuoroisesti oikealle samasta kohdasta. Jatka noin 100 metriä ja käänny vasemmalle toisesta risteyksestä. Olet nyt Tervasentaipaleen tiellä – jatka siis suoraan niin kauan, kunnes näet huvilan ja Ukkometso-kyltin vasemmalla puolellasi. Ja ei hätää, jos hurautat ohi – tie päättyy huvilan isäntäperheen pihamaalle.

  Uutta 5-tietä:
  Kuopiosta päin – Aja ylös oikealle Rahula/Kuvaala liittymästä. Käänny liittymän päässä vasemmalle. Aja n.50metriä ja käänny oikealle (Tervasenkierto). Jatka tien päähän, jossa on risteys. Risteyksestä suoraan ja oikealle kääntyvät tiet ovat yksityisteitä. Käänny tässä kohtaa VASEMMALLE. Aja taas täysin tien päähän ja näet mökin suoraan vastapäätäsi! Ylitä risteys ja aja suoraan mökin pihaan.

  Mikkelistä päin – Aja ylös oikealle Rahula/Kuvaala liittymästä. Käänny liittymän päässä oikealle. Käänny heti seuraavasta risteyksestä n. 10 metrin päästä oikealle (Tervasenkierto). Jatka tien päähän, jossa on risteys. Risteyksestä suoraan ja oikealle kääntyvät tiet ovat yksityisteitä. Käänny tässä kohtaa VASEMMALLE. Aja taas täysin tien päähän ja näet mökin suoraan vastapäätäsi! Ylitä risteys ja aja suoraan mökin pihaan.

  Google Maps ei ole täysin päivittynyt uuden 5-tien osalta. Seuraattehan näitä ohjeita sillä välin. Autamme myös mieluusti löytämään perille puhelimitse.