Havukka

Havukka lomamökki on vuokrattavissa niin lyhyille kuin pidemmillekin ajanjaksoille. Havukka on ollut erityisesti pariskuntien ja rauhaa etsivien matkailijoiden suosiossa sen intiimin ja yksityisen olemuksensa vuoksi. Havukka mökin pihapiiri on jaettu erittäin kauniisti ja arkkitehtuurisesti kallion mukaisesti. Havukka lomamökissä on neljä erillistä rakennusta, jotka ovat kaikki yhdistettyinä mäkeä pitkin laskevilla portailla. Majoituskohteessa on päätupa, jossa on oleskelutila, keittiö, wc, suihku sekä kaksi yhden henkilön sänkyä. Tuvan vieressä kauniisti kallion päällä sijaitsee tunnelmallinen makuuaitta, jossa on parisänky.

previous arrow
next arrow
Slider

Varustelu

Sisätilat

Keittiö, oleskelutila, wc
Mikroaaltouuni
Sähköliesi
Jääkaappi
Takka
Ruokailuryhmä
TV, Radio
Päätuvassa 2 yhden hengen sänkyä
Aitassa parisänky

Ulkotilat

Päärakennus, aitta, sauna ja kota
Päärakennuksen ja saunan edustalla katetut terassit
Grilli
Soutuvene
Portaat ylös aitalle sekä alas saunalle
Erittäin kauniit maisemat pienelle järvelle
Laituri, jossa portaat
Syvä vesi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

  Ajo-ohjeet

  Vanhaa 5-tietä:
  Havukka lomamökki sijaitsee Mikkelin Rahulassa, eli noin 15 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta vitostien varrella. Pääset kohteeseen kätevästi vitostietä pitkin. Mikkelistä päin ajaessa, käänny vasemmalle Variksen korjauspajan kohdalta, Kuopion suunnilta ajaessa käännytään vastavuoroisesti oikealle samasta kohdasta. Jatka noin 100 metriä ja käänny vasemmalle heti ensimmäisestä risteyksestä. Olet nyt Tervasentaipaleen tiellä – jatka tietä suoraan niin kauan, kunnes olet isäntäperheen pihamaalla. Teidät saatetaan lomamökille isäntäperheen pihalta. Tervetuloa!

   

  Uutta 5-tietä:
  Kuopiosta päin – Aja ylös oikealle Rahula/Kuvaala liittymästä. Käänny liittymän päässä vasemmalle. Aja n.50metriä ja käänny oikealle (Tervasenkierto). Jatka tien päähän, jossa on risteys. Risteyksestä suoraan ja oikealle kääntyvät tiet ovat yksityisteitä. Jatka tässä kohtaa SUORAAN yksityistietä pitkin. Aja tietä pitkin ja pääsyt Havukka mökin pihamaalle. Mikäli ajat suoraan mökille, soitathan meille saavuttuasi perille.

  Mikkelistä päin – Aja ylös oikealle Rahula/Kuvaala liittymästä. Käänny liittymän päässä oikealle. Käänny heti seuraavasta risteyksestä n. 10 metrin päästä oikealle (Tervasenkierto). Jatka tien päähän, jossa on risteys. Risteyksestä suoraan ja oikealle kääntyvät tiet ovat yksityisteitä. Jatka tässä kohtaa SUORAAN yksityistietä pitkin. Aja tietä pitkin ja pääsyt Havukka mökin pihamaalle. Mikäli ajat suoraan mökille, soitathan meille saavuttuasi perille.

  Google Maps ei ole täysin päivittynyt uuden 5-tien osalta. Seuraathan näitä ohjeita. Autamme myös mielellämme puhelimitse ajo-ohjeiden kanssa.